Cu cine ești compatibil(ă) din „Imortalitatea Zeilor”?

0%

Ce domeniu de studiu te pasionează?

Dacă ai găsi o lampă fermecată, ce dorință ți-ai pune?

Ce carte ai alege?

Unde ţi-ar plăcea să locuieşti?

Ce îţi place să faci în timpul liber?

Ce ţi-ar plăcea să conduci?

Mă duc la petrecere şi...

Cu cine ești compatibil(ă) din "Imortalitatea Zeilor"?
Andrea

Andrea este genul retras, dar misterios. El este imortalul prin excelenţă: grijuliu să nu perturbe vieţile firave ale oamenilor, dar mereu avid să cunoască secretele vieţii şi al imortalităţii. Este inteligent şi abil când este vorba de a obţine ce îşi doreşte. Are o inimă caldă şi iubitoare. Este deosebit de loial persoanelor dragi ceea ce înseamnă că dacă îi cucereşti inima îţi va rămâne alături orice ar fi. Ochii lui albaştri sunt fascinanţi, iar în prezenţa lui poţi pierde uşor noţiunea timpului. Dar nu uita că timpul pentru el nu înseamnă mare lucru, pe când pentru un muritor viaţa se scurge foarte repede. Andrea preferă compania oamenilor inteligenţi şi loiali. Atenţie totuşi la momentele lui de melancolie când preferă să dispară undeva în lumea largă! Compatibilitatea ta cu Andrea te face o persoană deosebit de norocoasă. Gândeşte-te doar câte lucruri poţi învăţa de la el! Poţi petrece o seară liniştită în compania lui Andrea, jucând Şah şi vorbind de vremurile vechi şi de geniile de mult dispărute. Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Alexandros

Alexandros, sau Alexandru cel Mare, este cel mai mare conducător cunoscut de umanitate. Şi-a început viaţa militară la 16 ani şi a cucerit cel mai mare Imperiu de la vremea aceea până la vârsta de 30 de ani. Născut să fie rege, recunoscut ca fiul lui Zeus, Alexandros a îmbinat superstiţiile oamenilor cu strategiile de luptă pentru a se poziţiona ca Zeu neînvins în faţa duşmanilor săi. Personalitatea lui este a unui grandoman, dar foarte energică, ajungând să fie admirat chiar de inamicii lui. Ce îşi propune, obţine. Nu există nimic prea greu sau imposibil pentru el. Dacă te afli în compania lui, viaţa ta se va schimba în totalitate, fie devenind mai puternic şi mai influent, fie pălind în prezenţa lui; pentru că nu poţi să stai lângă "soare" fără să te arzi. Cu Alexandros alături poţi fi sigur că orice acţiune va fi cu succes, aşa că îl poţi chema să-ţi fie alături şi să te sfătuiască în momentele dificile din viaţă sau când trebuie să iei o decizie grea. Întreabă-te: Ce ar face Alexandros în această situaţie? Şi îi vei auzi vocea, răspunzându-ţi. Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Patisson

Patisson este "băiatul rău", consumat de o pasiune secretă şi greu de înţeles de cei din jur. Este misterios dar un pic mai vizibil decât prietenul său, Andrea. Deosebit de inteligent, doar este un om de ştiinţă, şi seducător. În jurul lui roiesc "albinuţe" dornice să se bucure de şarmul lui. În compania lui te poţi relaxa, distra şi elibera de orice inhibiţii. Dar ai grijă să nu te îndrăgosteşti! Nu este genul care rămâne într-un singur loc pentru mult timp. O prietenie sinceră cu Patisson poate duce la lucruri mari. Ambiţia şi mintea lui de întreprinzător te poate ajuta să faci primul pas în viaţă. Îl poţi chema în ajutor când ai nevoie să te detaşezi de probleme şi să te simţi bine. Împrumută-i şarmul şi cucereşte "lumea" cu farmecul tău. Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Anhuret

Ochii verzi, pătrunzători. Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu mintea pusă pe rele. Este arogant şi ştie ce vrea: să fie mereu în centrul atenţiei! Lângă el poţi învăţa secretele lumii, cum să-i faci să te placă şi cum să obţii ce îţi doreşti. Fereşte-te totuşi de cealaltă parte mai puţin fermecătoare a personalităţii lui: el trebuie să fie mereu pe primul loc. Slujeşte-l sau dispari! Nu este genul loial sau căruia îi pasă prea mult să-şi facă prieteni. Pentru el fiecare persoană este un pion de mutat pe tabla lui de şah. Dacă îl chemi în ajutor, vei plăti un preţ scump. Aşa că mai bine gândeşte-te de două ori înainte să-l invoci! Este atât de uşor să-i pici victima şarmului său periculos. Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Albert

Scoţianul roşcat şi cald. Un bărbat puternic şi deosebit de atrăgător. Te simţi în siguranţă în prezenţa lui pentru că braţele lui te pot apăra, iar natura lui caldă îţi poate alina rănile. Are umor şi îi place să stea de vorbă la un pahar de scotch. Sau mai multe! Este loial şi prietenos, dar nu-l călca pe bătături pentru că se înfierbântă repede şi nu ştii de ce este în stare. Este un prieten pe care ţi-l doreşti. Merge "până în pânzele albe" ca să te ajute. Oferă-i dragostea şi loialitatea ta îţi va fi veşnic alături! Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Alexis

Alexis este tânăra studentă cuminte şi silitoare. Iubeşte să citească şi este foarte curioasă din fire. Frumoasă şi firavă ca o floare atrage atenţia şi "cere" să fie protejată de cei din jur. Are un suflet bun şi deschis către oameni, motiv pentru care ajunsă un imortal, continuă să se comporte ca un om. Deşi în aparenţă este slabă, să nu uităm prin câte suferite trece şi pe câţi îi salvează chiar ea. Puterea ei este interioară, iar farmecul ei învăluie şi atrage dragostea celor din jur. Este o companie plăcută şi sinceră. Alături de ea poţi fii convins/ă că ai un prieten de nădejde şi că eşti în siguranţă. Cu ea te bucuri de feminitate, elegantă şi chiar senzualitate petalelor catifelate de trandafiri. Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Doctorul Vik

Doctorul Vik este "părintele" grijuliu şi iubitor. Ochii şi vocea lui blândă sunt "medicament" pentru sufletele rănite şi triste. Deşi deţine "puterea" în povestea imortalilor, este cel mai puţin interesat de ea şi îşi dedică întreaga viaţă alinării celorlalţi. Alături de el înveţi compasiunea şi cum să-ţi foloseşti talentul înnăscut pentru umanitate. Cu el înveţi să devii nemuritor în sufletele oamenilor. Este genul de persoană pe care ţi-ai dori să o ai alături şi la care să apelezi de câte ori te simţi singur, trist sau bolnav. Este sincer şi dornic să te ajute, aşa că nu ezita să apelezi la el. Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.
Profesorul McGregor

Profesorul McGregor ştie mai mult decât spune. Foarte deschis, vesel şi prietenos este o companie plăcută în orice circumstanţe. Te poate seduce cu inteligenţa şi zâmbetul lui larg. Pun pariu că după o oră în compania lui, te vei ţine de burtă de râs şi te vor durea obrajii. Este loial şi iubitor. Ai putea spune că este bărbatul perfect: înalt, puternic, inteligent, amuzant şi drăgăstos. Atenţie, este posibil să duci multe bătălii să alungi hoarda de femei de lângă el! Împărtăşeşte rezultatul cu prietenii tăi şi întreabă-i, ei cu cine sunt compatibili?! Împreună să creăm o Comunitate a Imortalilor.

Share your Results: