,,Ora Dragonului” – cea mai nouă carte de fantasy pur de pe piață

Ora Dragonului - Volumul 1 - Regatul Măştilor
Ora Dragonului – Volumul 1 – Regatul Măştilor

În perioada 30 mai – 3 iunie, am lansat la Bookfest o nouă serie „fantasy” – Ora Dragonului.

Volumul 1 – Regatul Măştilor este deja disponibil şi îl poţi comanda pe această pagină sau trimiţându-mi un mesaj.

Înainte de lansare am avut o întâlnire cu „Şoarecele de biblioteca” să vorbim puţin despre noua serie de cărţi.

Urmăriţi-ne pe facebook: Sylvie Danielle Matias şi Şoarece de bibliotecă.

Citeşte prima informare purtând semnătura Şoarece de bibliotecă.

De la romanele cu Harry Potter, Stăpânul inelelor și până la seriale ca Game of Thrones, întâlnim o lume fantastică care ne-a ademenit și ne-a vrăjit într-un timp foarte scurt, aducând literatura fantastică contemporană la un alt nivel.

Ora dragonului aduce o poveste originală și încununată de magie neagră pe tema luptei dintre bine și rău, unde forțe malefice urmăresc cu viclenie prelucrarea puterii asupra lumii. Cartea numără nu mai puțin de 418 pagini și este cel mai nou fantasy de pe piață, având totodată și lansarea la Bookfest 2018(Romexpo) cu tot cu autograful autoarei.

Cu toate că este o scriitoare româncă, Sylvie, sau Silvia pe numele ei real, și-a atribuit un pseudonim apropiat de realitate. Cunoscând-o în persoană, Sylvie este o fire deschisă, amuzantă, cu o mare înclinație spre călătorie și o mare pasiune pentru literatura fantastică. Scrie de când lumea și pământul, lansând acum câțiva ani o trilogie Imortalitatea zeilor, foarte îndrăgită de fanii săi.

Constat cu plăcere că Sylvie ne-a pregătit o mare surpriză cu Ora dragonului și o lume nouă în care să ne pierdem. Pentru achiziționarea cărții puteți lua legătura direct cu ea pe pagina oficială a cărții: https://www.facebook.com/Sylvie-Danielle-Matias-1033214360062099/ sau puteți veni la Romexpo, Bookfest 2018, de azi, 30 mai până pe 3 iunie, unde cărțile conțin și autograf la standul G20 – Expo Book Title. Pentru a o întâlni pe Sylvie puteți veni în data de 2 iunie, orele 14:00 – 16:00, tot la Bookfest.

Găsești articolul original pe blogul Șoarecele de bibliotecă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *